Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189
Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189

Overgewicht

Overgewicht Hypnose Hypnotherapie Coaching

Ben jij ontevreden als je in de spiegel kijkt? Is daarbij het gewicht waar je dan het meest ontevreden over bent? Je hebt een haat liefde verhouding met je weegschaal. Hoe goed ben jij om je goede voornemens vol te houden? Je hebt allerlei diëten geprobeerd  met weinig tot geen resultaat. En afvallen is hard werken en lukt niet om het resultaat vast te houden. Kun jij je niet beheersen en voel je een grote drang om (overmatig) te eten of te snoepen?  

Hypnopalet is specialist in het helpen van mannen en vrouwen die worstelen met hun (over)gewicht, energie en vitaliteit.

Heb jij last van overgewicht en vind je het lastig om op de gebruikelijke wijze af te vallen? 

Wil jij met behulp van hypnose afvallen of je gewicht beter beheersen, beter in je vel zitten en niet (te) veel tijd en geld kwijt zijn aan andere, minder werkzame of soms zelfs risicovolle methoden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Vaak worden mensen toch ongelukkig ook wanneer ze het afvallen of op gewicht letten wel volhouden. Dit komt omdat ze  het lastig vinden om lekker eten te laten. Geen diëten, niet hoeven lijnen en niet hoeven nadenken wat je eet. Maar gewoon gezond afvallen. Wij zorgen ervoor dat de therapie precies aansluit bij jouw vragen, klachten en problematiek waardoor je gemakkelijk kunt afvallen.

De strijd met je gewicht speelt zich af in het bewustzijn, maar moet opgelost worden in het onderbewustzijn. Met hypnose zal het afvallen stukken gemakkelijker gaan. Hypnose is een ontspannen en positieve therapievorm om je ideale gewicht (afvallen) te realiseren. zonder strijd of een beleving van een diëten. Daarbij is het van belang om goed naar uw eigen situatie te kijken! Samen met de therapeut kijk je naar jouw specifieke situatie en samen bepaal je wat voor jou het beste werkt. Op deze manier helpt afvallen met hypnose in iedere situatie.

Hypnose herprogrammeert onderliggende overtuigingen, (emotionele) blokkades, gedrags- en denkpatronen op een snelle en efficiënte manier. Het stop het emotioneel eten. Oude gevoelens die eten triggeren zullen verdwijnen en je hoeft ook niet meer te eten uit verveling wat betekent dat je sneller afvalt.

Het helpt je om de relatie met jezelf en je eetgedrag liefdevol te veranderen en geeft een positiever zelfbeeld, meer zelf vertrouwen en eigenwaarde. Tijdens de hypnose worden ook positieve ideeën vergroot die ervoor zorgen dat je geen verkeerd voedsel meer wilt kopen of wordt juist de drang naar goed en gezond voedsel vergroot. Met deze therapievorm zul je bijvoorbeeld ook eerder vol zitten of juist minder behoefte hebben aan snoep of snacks.

Een hypnose sessie werkt erg effectief, maar de eigen motivatie en veranderingsbereidheid is doorslaggevend voor hoe krachtig de hypnose (door)werkt. Als jij er voluit voor gaat, is de kans van slagen het grootst. Onze ervaring is dat voor succesvol afvallen met hypnose gemiddeld 3 sessies (verdeeld over een periode van 6 weken) nodig zijn. Het is een veranderingsproces waarin we ons stapsgewijs focussen op de lange termijn (blijvende) oplossing. Dit voorkomt jojo’en. Ook bieden wij audio ondersteuning als nazorg. Is je BMI hoger dan 30 dan is wellicht de Virtuele Maagband een betere optie. Onze therapeuten zijn ook  gecertificeerd in het Virtuele Maagband Programma.

Hypnose is één therapievorm die voor veel doeleinde ontzettend effectief is gebleken. Je kunt met behulp van hypnose ook blijvend afvallen. En hypnose wordt ook bij veel andere soorten problematieken ingezet.

Zo wordt hypnose ook ingezet bij eetstoornissen, paniek aanvallen of zelfs bij het stoppen met roken.

Hoe de hypnose werkt is in al deze gevallen hetzelfde. Samen met de therapeut kijk je naar jouw specifieke situatie en samen bepaal je wat voor jou het beste werkt en welke doelen je wil verwezenlijken. Met behulp van hypnose wordt dan op maat suggesties of een ideeën in jouw onbewuste aangebracht. Deze suggestie en ideeën zorgen ervoor dat jouw gedrag, gedachten of gevoelens veranderen, waardoor je gemakkelijk van je problemen af kunt komen.

Je kunt na de eerste sessie al resultaat merken en zijn er vaak maar twee tot drie sessies nodig om je bij jouw probleem of klacht te helpen.

Maak vrijblijvend &

100% vertrouwelijk

een afspraak! 

Heb je een vraag hoe wij je bij het afvallen of gewichtsbeheersing kunnen ondersteunen?

Of wil je een afspraak maken?

Vul dan contactformulier in. Reactie binnen 24 uur!