Skip to content
Hypnotherapie Hypnose 088 5550155

De virtuele maagband

Voor succesvol afvallen & op gewicht blijven

Heb jij jouw lichaamsgewicht onder controle?

Jouw gevecht met je gewicht

Wij weten vanuit onze praktijk dat ‘Lichaamsgewicht’ voor veel mensen inmiddels een beladen woord is. Natuurlijk weten we allemaal dat een gezond gewicht belangrijk is. En we weten ook waarom. Je hebt dan minder kans op diabetes type 2, hoge bloeddruk, galstenen, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtsklachten en bepaalde soorten kanker. De algemene opvatting is dat te veel eten en te weinig bewegen overgewicht veroorzaakt. Het blijkt echter, dat bij meer dan de helft van alle mensen met gewichtstoename verschillende lichamelijke, of hormonale disbalans & ook steeds vaker emotionele oorzaken een belangrijke rol spelen. 

Herken jij jezelf in onderstaande patronen?

Jouw gewicht schommelt vaak

Je eet vaak teveel

Na elk dieet kom je weer (meer) aan 

In de avond heb je vaak last van eetbuien

Grootte behoefte aan suikers en snacks (ongezond eten)

Gedurende de dag ben je heel veel met eten bezig (in je hoofd)

Je kent geen natuurlijke stop en eet je door totdat de zak of het pak helemaal leeg is

Met regelmaat eten uit verveling, uit troost of ‘om te ontspannen’

Bij spanning of stress eet je meer dan normaal

Gewichtsbeheersing met de Virtuele- of Hypnotische Maagband

Gewichtsbeheersing.  Je hebt echt al van alles geprobeerd om af te vallen. Maar het lukt je niet om blijvend af te vallen. Mensen met een ernstig overgewicht (obesitas) kiezen er steeds vaker voor om operatief een maagband te laten plaatsen. Dit is een zeer ingrijpende ingreep en is ook zeker niet zonder gevaar!   

Kies je voor de Virtuele of Hypnotische Maagband dan is vasten of het gebruiken van shakes of diëten van bijvoorbeeld Atkins, Weight Watchers Modifast niet meer nodig. Nadat de virtuele maagband is geplaatst ben je in staat om, zonder dieet, verantwoord, veilig en gezond af te vallen. Je kunt alles blijven eten. Je  zal alleen veel minder kunnen eten. Ook zal tijdens de sessies een eventuele hormonale disbalans worden achterhaald en samen met je onderbewustzijn worden hersteld. Tevens zullen negatieve gedachten over en patronen in je eetgedrag en of in je leven worden doorbroken zodat snaaien of emotie eten ook voorgoed zal stoppen. Je zal onder onze begeleiding ook emotioneel sterker worden.  

Veilig

Veilig en verantwoord afvallen. Ingrijpende operatie niet nodig. Geen gezondheidsrisico’s. Geen bijwerkingen.   

Doeltreffend

Door beïnvloeding van onderbewustzijn bereik je gemakkelijk je persoonlijke doelgewicht.

 

Effectief

Herkennen en bewust zijn van vol gevoel. Stoppen met eten wanneer je gevoel hebt dat je genoeg hebt gehad en voldaan bent. 

Resultaat na 1 sessie

De eerste afspraak een uitvoerig intake gesprek en direct de eerste hypnose sessie.

Verandering eetpatroon

Jouw onderbewustzijn krijgt suggesties die jouw dagelijkse leven zal veranderen.

Max 4 sessies

Het gehele traject bestaat uit 4 sessies. Tussen de sessies voer je opdrachten uit. 

Ontdek zelf ook hoe makkelijk afvallen kan zijn met virtuele maagband.

Eerste varianten van de virtuele maagband programma’s zijn ontwikkeld door Sheila Granger afkomstig uit Engeland. Zij kan worden gezien als een van de pioniers van de hypnotische-, virtuele maagband. Er zijn door haar in ziekenhuizen klinische onderzoeken verricht. Zij constateerde dat de effecten en de slagingspercentage’s van een virtuele maagband in 95% van de gevallen net zo effectief waren als de maagbanden die operatief geplaatst waren. Wij zijn er in de loop der jaren in geslaagd om het virtuele maagband programma zo te optimaliseren en versterken dat emoties en en eventuele sabotage tot een minimum wordt beperkt.  

Snel, eenvoudig en gemakkelijk afvallen. Je streefgewicht bereiken én behouden!
Afvallen met de hypnotische-, virtuele maagband? Lees verder en we vertellen je op deze pagina uitgebreid over de effectiviteit van de wonderbaarlijke hypnotische maagband. Lees ook de persoonlijke reviews van mensen die de persoonlijke doelen al gehaald hebben. 

Vitruele-, Hypnotische- Maagband

Een drastische & succesvolle verandering van je levensstijl die weinig moeite kost.

Start ook met deze veilige, effectieve en gezonde manier van afvallen.

Voor wie is de virtuele maagband geschikt? 

Je kan in aanmerking komen voor het plaatsen van een virtuele maagband indien jouw Body Mass Index (BMI) 30 of hoger is. BMI is zeker niet het enige criterium om te bepalen of je in aanmerking komt voor de Virtuele maagband. Wij raden je aan een afspraak te maken voor een intake- / adviesgesprek. Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor het plaatsen van een virtuele maagband, zal tijdens het uitgebreide intake- / adviesgesprek, op basis de expertise van de therapeut, worden bepaald. Tijdens het intake /advies gesprek krijg je meteen meer duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een Hypnotische Maagband. We zullen tijdens het adviesgesprek meerdere factoren afwegen en op basis daarvan bepalen of een virtuele maagband / maagverkleining geschikt voor jou is. Kom je in aanmerking voor de Virtuele Maagband dan vertellen wij natuurlijk ook heel uitgebreid hoe het programma er voor jouw persoonlijk eruit komt te zien. 

 Aan de virtuele maagband zijn niet de risico´s verbonden zoals dit bij een fysieke  operatie mogelijk wel het geval is. Het is een veilige methode die alleen werkt als jij voldoende gemotiveerd bent. Indien je er samen met de therapeut uit bent om de virtuele maagband te laten plaatsen, ben je klaar voor een definitieve verandering in je leven. Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Dus niet bezig zijn met eten maar op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken.

“Binnen 5 weken al 6 kilo, van de beoogde 25 kilo kwijt. Zonder een moment van honger gevoel? Echt niet! Voel me ook super energiek.”
Johanna
“Duurde even om de knoop door te hakken. Het werkt echt voor mij. Voldoende handvatten maar vooral ook motivatie om het ook vol te houden. Geen moment spijt van!”
Laura
“Vond het heel spannend allemaal. Eerste ervaring met hypnose. Het jarenlange vechten met mijn gewicht is gelukkig voorbij! Controle over mijn eetgedrag is volledig hersteld.” 
Willem

Essentieel voor blijvend succes is verandering  in eet- en leefpatroon.

Gedragsverandering; sporten, gezonder eten & leven zorgt voor een blijvend resultaat.

Hoe werkt het?

Heb je gekozen voor de virtuele maagband, dan doorloop je een uitgebreid programma. Het gehele programma bestaat uit 4 sessies waarbij tussen de sessies ook opdrachten uitgevoerd moeten worden. Die opdrachten en je resultaten worden in een persoonlijk werkboekje bijgehouden. Persoonlijke omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat wijzigingen op het hieronder standaard beschreven programma worden doorgevoerd.

Het Hypnopalet programma bestaat uit volgende stappen:

De Virtuele Maagband Sessies

Sessie 1

Op de eerste afspraak vindt er een uitvoerig intake gesprek plaats. Hier wordt duidelijk aangegeven wat je mag verwachten maar ook wat we van jou verwachten. Daarnaast is dit een voorbereiding op wat komen gaat. Het werkboekje wordt doorgenomen en in samenspraak met de therapeut worden doelen gesteld voor het tweede bezoek. Aansluitend vindt de eerste sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose. 

Sessie 2

Tussen de eerste en tweede behandeling hanteren wij een periode van minimaal 2 weken. Tijdens deze 2 weken ben je natuurlijk ook al bezig met het maken van de opdrachten en het behalen van de gestelde doelen uit de eerste sessie. Tijdens de tweede afspraak worden de resultaten van je opdrachten besproken. Tevens worden de nieuwe opdrachten voor de derde sessie geformuleerd. De tweede sessie wordt ook de virtuele maagband aangebracht waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn

Sessie 3

De derde afspraak hebben we 4 weken na de tweede sessie. We kijken samen uitgebreid terug. Wat ging goed en waar heb je extra je best voor moeten doen. Wat vind je lastig tot nu toe. Dan kijken we samen welke eventuele  aanpassingen in jouw persoonlijke programma nodig zijn. Wanneer nodig zullen we tijdens deze sessie de virtuele maagband bijstellen. Tijdens deze afspraak worden natuurlijk ook de opdrachten en resultaten tot dan toe doorgenomen, Ook worden opnieuw opdrachten geformuleerd voor de vierde en laatste sessie. 

Sessie  4

In de vierde sessie gaan we vooral kijken naar de redenen waarom je overgewicht ontwikkelde / had. We gaan op zoek naar de bron(nen). Met deze aanpak borgen we ook dat er geen compensatiegedrag gaat plaatsvinden. Om alle sessies goed te bestendigen en verzegelen vindt er uitleg plaats over de thuissessie (MP3) die na de laatste behandeling gebruikt dient te worden. Ook na de laatste behandeling is de therapeut tot redelijke termijn beschikbaar voor het geven van persoonlijke adviezen.

Verantwoord, veilig en gezond afvallen!

Blijvend gewicht verliezen en je leven positief veranderen

met de Virtuele Maagband. 

“Kan mijn enthousiasme niet beheersen. Echt bizar! Ben in goed 3 weken tijd 5,5 kilo afgevallen. En ik heb er niet veel voor gelaten. Hield ook wel van uitstellen als het om sporten ging. Ben nu ook weer met veel plezier aan het sporten  Super bedankt!”.
Jens
“Bijzonder ervaring. Maar het werkt echt. Je loopt bij het afvallen je eigen pad. Maar het is toch wel prettig als van iemand als Raymond de steun en duw in de rug mag ervaren.”
Koen
“Met wat gezonde achterdocht toch maar een afspraak gemaakt. Nu in 8 weken en 3 sessies zo trots en dankbaar dat ik deze stap genomen heb. 15 kilo lichter 😊. Moet nog wel een 15 kilo… KOM MAAR OP! Ik zal zeker mijn streefgewicht halen! Mijn nieuwe (maat) jurkje hangt al klaar. De hypnose sessies heb ik als ontspannend en heel relaxed ervaren. Ook de audio’s zijn heel prettig om te luisteren en ondersteunend in mijn proces.”
Eva

Voordelen Virtuele Maagband

Heel belangrijk om te beseffen. De virtuele maagband is geen dieet. Je mag letterlijk alles eten. En het voordeel is je hoeft er niet meer over na te denken. geen calorieën tellen. Je hebt echt geen honger gevoel.

Maag is verkleind

Emotioneel eten stopt

Sabotages stoppen

Vetverbranding hoog

Vitaal & energiek

Positief zelfbeeld

Nog vragen? Of nu al overtuigd? 

“Ben nu 10 kg lichter mede door de waardevolle gesprekken, de hypnose en door het luisteren naar de instructie-mp3”.
Gerianne
“Ik geloof echt dat IK dit ga volhouden. Voel me super. Sta veel steviger in mijn schoenen. Eet nog steeds alles & vooral lekker. En toch ben ik inmiddels 25 kg afgevallen. Dank je wel voor je steun!”
Inge
“12,5 kg lichter. Ik eet veel minder en ben me meer bewust van wat ik eet. Het snaaien en gedachteloos snoepen doe ik niet meer! Jojo’en is daarmee ook voorbij. Dit alles geeft rust. Ik vind bewegen weer leuk in plaats van een noodzakelijk kwaad. Ben echt weer blij met mezelf!”
Lieke

Hoe snel verdien jij je investering terug?

Je weet, nu je alles gelezen hebt, dat je deze kans voor je lichaam en je gehele levensgenot niet moet laten lopen! Toch?

Wellicht toch nog een hele kleine financiële overtuiger nodig?

Maak dan eens gebruik van dit eenvoudige rekenvoorbeeld:

Stel door de virtuele maagband snoep & snack je minder of zelfs helemaal niet meer. Voedsel en drank spaar je ook op uit. 

Als je besparing dan ongeveer € 1,- per dag zou zijn dan heb je binnen 1 jaar de virtuele maagband terug verdiend.

(dit kun je natuurlijk doorrekenen met je eigen cijfers) 

Maar nog belangrijker je bent na dat jaar lichter, gezonder, energieker en bent meer zelfbewust! 

Wat wordt jouw keuze?

Investeer nu direct in jezelf en een gezonde toekomst! je bent het waard!

Wij steunen je bij het eens en voor altijd kwijt raken van die overtollige kilo’s.

Maar wij willen nu in deze moeilijke tijden jou ook een tegemoetkoming doen door een extra hoge korting op ons Virtuele Maagband programma te bieden.

Wanneer je voor 31 oktober 2023 een afspraak met ons maakt dan biedt Hypnopalet je nu een speciale korting van € 75,-

 je betaald nu NIET de normale prijs van € 540,-

maar de  speciale prijs € 465,-

Overtuigd?

Maak dan NU een afspraak voor je intake en eerste sessie. 

Natuurlijk bieden wij naast de virtuele maagband ook andere mogelijkheden om blijvend af te vallen. Informeer hier naar de mogelijkheden.  

of bel: 06 533 96 189

voor een gratis advies gesprek