Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189
Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189

Yager Therapie®

Een oorzaak georiënteerde methode

“Het bestrijden van symptomen is als het maaien van gras om het onkruid te verdelgen. Het komt echter steeds weer terug. Het onkruid moet voor blijvend resultaat bij de wortel verwijderd worden”.

Klachten en symptomen, die vaak ook als ziekte benoemd worden kennen altijd een oorzaak. Sommige therapievormen maar ook bij het voorschrijven en gebruik van medicijnen is de oplossing meestal gericht op de aanpak en bestrijden van deze symptomen. Maar daarmee wordt de oorzaak in de meeste gevallen niet opgelost. 

YAGER CODE®

Vast staat dat vele ziekte-symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen die gedurende ons verdere leven versterkt zijn. Hier bewijst zich het nut van de Yager Therapie®. Zoals dr. Yager zegt: “er is geen enkele andere therapievorm die ik ken , die zo effectief en efficiënt is als de Yagerian Therapy (Eng)”

De evidence based Yager Therapie® (ook wel Yager-code® genoemd) is ruim 40 jaar geleden ontstaan. Yager Therapie® is vernoemd naar dr. Edwin K. Yager Ph.D & professor aan de Medische Faculteit van San Diego Californië (UCSD). Bij de ontwikkeling van deze therapie was voor dr. Yager het criterium; het oplossen van psychische, psychosomatische en fysieke klachten, problemen en stoornissen door het vinden van de oorzaak. M.a.w. het is een oorzaak georiënteerde methode die niet alleen de symptomen bestrijdt maar met de Yager Therapie® richten we ons op de bron.

Tal van onderzoeken en studies, naar de effectiviteit en efficiency van de Yager-Code®, hebben aangetoond dat een groot aantal cliënten baat heeft bij de Yager Therapie®. De bewezen resultaten van deze onderzoeken zijn vastgelegd en openbaar gemaakt. Uit de onderzoeken en resultaten bleek al snel dat, in relatief korte tijd en met een beperkt aantal behandelingen, uitstekende resultaten werden geboekt. In de meeste gevallen was al na de eerste behandeling direct resultaat merkbaar.

Hoewel de Yager Therapie® een veilige behandelwijze is, vervangt het niet een regulier medische behandeling. Voor advies raadpleeg altijd uw arts of medisch specialist.

Yager Therapie folder hypnopalet

Maak vrijblijvend &

100% vertrouwelijk

een afspraak! 

Wil je meer informatie of een afspraak maken, of heb je een andere vraag ?

Vul dan contactformulier in. Reactie binnen 24 uur!  

Yager Therapie® is een ‘zachte’, discrete en kortdurende therapievorm die zowel op zich zelf als enige therapievorm succesvol is. En kan ook geïntegreerd & gecombineerd worden in andere behandelmethoden zoals bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie en psychotherapie.   

Metaforisch uit te leggen fungeert en functioneert de Yager-Code® als soort de virusscanner op een Computer. Het zoekt naar bronnen en oorzaken om vervolgens de daarbij vastgelegde informatie (delen / fragmenten) te wijzigen / veranderen en aan te passen aan de huidige inzichten, kennis en maatstaven. Het pakt daarbij het probleem (virus) bij de wortel aan.   

De Yager Therapie® is niet zomaar een methode. Deze unieke behandelwijze, probleem of klacht aanpakken bij de bron, wordt succesvol ingezet bijvoorbeeld bij problemen en klachten waarbij ingrijpende of emotionele gebeurtenissen de oorzaak zijn. De toegevoegde waarde van Yager-Code® is succesvol aangetoond bij oa: 

 • Angsten, Fobieën
 • Paniekaanvallen
 • Dwangneuroses / dwangstoornissen (OCS)
 • Stress, Depressie, Burn-out klachten
 • Trauma’s Posttraumatische stresssyndroom (PTSS)
 • Verslavingen (roken, drugsgebruik, alcoholverslaving, gok- en gameverslaging)
 • Chronische pijnklachten
 • Spanningshoofdpijn, Migraine
 • Astma
 • Allergieën
 • Slaapproblemen (inslapen / doorslapen)
 • Seksuele, dermatologische en gynaecologische klachten
 • Verbetering immuunsysteem
 • Gewichtsreductie
 • EN NOG VEEL MEER

Opmerkelijke resultaten zijn ook behaald bij patiënten met Parkinson en beginnende Alzheimer. Uiteraard claimen we hier niet dat elke patiënt met deze verschijnselen te helpen is maar wat zou het mooi zijn als we ook deze categorie patiënten verlichting kunnen bieden.

 • Werkt zonder pijnlijke herbeleving van trauma’s of negatieve gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld bij regressie kan voorkomen.
 • Werkt ook zonder dat de behandelaar precies op de hoogte is van het probleem en is daarmee een zeer discrete behandelwijze.
 • Werkt zonder formule inleiding en trance en is dus verenigbaar met nagenoeg elke geloofsovertuiging.
 • Kortdurend, één tot enkele behandelingen volstaan voor bijna elke aandoening.

Yager Therapie® wordt ook online succesvol toegepast:

Is afstand een probleem of heb je in deze tijd liever geen face to face contact?

De Yager Therapie is één van de weinige therapievormen die ook succesvol kan plaatsvinden door middel van een videoverbinding zoals Skype, Zoom of met behulp van Microsoft Teams. De sessie vindt in geval plaats in jouw eigen vertrouwde thuissituatie. Thuis of op locatie, neem contact met ons op om meteen een afspraak inplannen.