Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189
Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189

Hypnose Audio MP3’s

Snel je doel bereiken met behulp van deze Audio Hypnoses 

Een Audiohypnose | MP3 zal maximaal resultaat hebben als je de instructies nauwgezet opvolgt. Beluister de MP3 totdat de gewenste veranderingen teweeg zijn gebracht. Natuurlijk mogen deze sessies niet gebruikt worden tijdens het autorijden of bij het uitvoeren van werkzaamheden.  

Korte instructie: Beluister de MP3’s 4 weken lang, minimaal 1 keer per dag (NIET één keer overslaan). Na de eerste 4 weken luister je 2 weken lang 4 maal per week de MP3. Daarna eventueel naar behoefte.

Neem even tijd voor jezelf. Ga ergens zitten of liggen. Beluister deze opname op een voor jouw veilige en comfortabele plek. Waar je niet gestoord kan worden door telefoons of andere storende omgevingsfactoren. Het is niet noodzakelijk dat je er voor wakker blijft. Als je slaperig wordt dan laat je dat gewoon lekker gebeuren. Maak gebruik van een hoofdtelefoon voor het beste resultaat. De sessie mag niet onderbroken worden. Wanneer er tijdens het beluisteren van deze opname in je omgeving iets gebeurt dat je aandacht absoluut nodig heeft dan zal je onmiddellijk voldoende alert zijn om te kunnen reageren. Ook al ben je in een diepe hypnose, je zal steeds veilig zijn. Je kan op elk moment zelf uit hypnose komen als dit nodig zou zijn.

Audio Hypnose MP3’s

Gedragsverandering

Klik op de hieronder geplaatste button om de gratis MP3 voor ‘definitieve gedragsverandering’ te downloaden. Deze MP3 is bedoeld als thuissessie. Deze mp3 is een serieuze manier om gedragsveranderingen te laten plaatsvinden en te verlossen van negatieve gewoonten en houdingen.

Ontspannen relaxen Hypnose Audio MP3

Ontspanning

Een aangenaam, ontspannen gevoel. Bereik je dankzij deze Hypnose MP3.

Met behulp van deze Hypnose Audio regelmatig de tijd nemen om te ontspannen. Het zorgt ervoor dat jij je batterijen kunt opladen. Je energie levels stijgen waardoor je meer kan genieten van de dingen die je onderneemt.

Zelfvertrouwen Bereiken doelen winnaar

Zelfvertrouwen

Voel jij je vaak onzeker? Wordt je zenuwachtig van nieuwe situaties? Wordt je snel beïnvloed door de meningen van anderen? En wil jij dit NU veranderen? 

Hoe zou het zijn als je meer zelfvertrouwen zou hebben? Kun jij je NU al voorstellen hoe het is als je sterker in je schoenen staat? Vraag dan nu meteen jouw persoonlijke en op maat MP3 aan

Hypnose MP3 Slagen Examen Zelfvertrouwen

Slagen voor Examen

Je hebt veel tijd en moeite gestoken in de voorbereiding op het examen en toch ben je super zenuwachtig misschien zelfs wel angstig voor het examen. Een beetje zenuwen is vaak wel goed om je scherp te laten zijn voor het examen. Maar zodra je angstig bent hindert het je zeker om optimaal te presteren. Met behulp van deze Hypnose MP3 is dit eenvoudig te verhelpen en de gewoonte van angst voor examen te veranderen. Zodat je in alle rust en met vertrouwen deel neemt aan ieder examen.

Zorgeloos Stressvrij

Controle over stress

Deze MP3 helpt je om rust te creëren en vinden in drukke tijden. Laat stress jouw energie niet kapen.

Je weet dat gedachten en prikkels er altijd zullen zijn. Ze komen en ze gaan. Niet alle gebeurtenissen heb je in de hand. Wat je wel in de hand hebt is hoe je omgaat met prikkels zodanig dat je jezelf er niet in verliest.

Deze Audio Hypnose helpt je om te ontspannen en te kiezen voor een controle over je eigen gedachten en een minimaliseren van je gevoel van stress

Hypnose Audio Relaxed en Ontspannen Slapen

Ontspannen slapen

Genoeg uren slaap van goede kwaliteit zorgen ervoor dat je overdag voldoende energie hebt om goed te kunnen functioneren. Voor een goede nachtrust is slaap hygiëne belangrijk. Daar zijn naast een verduisterde en goed geventileerde slaapkamer, ook goede slaapgewoonten / rituelen noodzakelijk zodat je innerlijk rustig genoeg bent om goed te kunnen slapen. Deze Hypnose MP3 wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Zodat jij een goed en snel kunt inslapen en een optimale nachtrust bevorderen.

Wave Opname MP3 Video Hypnopalet

Belangrijk: Niets van de inhoud van de MP3’s vervangt gekwalificeerde medische- of psychische begeleiding. Van alle door Hypnopalet uitgebrachte media (MP3’s, video’s) zijn teksten gemaakt en ingesproken door een gecertificeerde  hypnotherapeut. En zijn bedoeld voor vermaak en educatie.  Alle hypnose (of geleide meditatie) is zelfhypnose en moet ook zo beschouwd worden.

Ieder ervaart de resultaten, bereikt met de MP3’s op zijn of haar eigen wijze.  Hieronder delen we een aantal ervaringen met je. 

Fijne stem om naar te luisteren. Fijn verhaal. Makkelijk om meerdere keren naar te luisteren.
Anoniem

Ben zéér tevreden over dit luisterboek, geloofde niet in zelfhypnose, maar echt, dit werkt!

Anoniem
Kon aandacht wel vasthouden. Vond dit wel lastig! Dacht alleen te moeten luisteren. Jammer genoeg werd er actie van je gevraagd door je bijvoorbeeld ruimten, mensen te verbeelden. 
Anoniem