Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189
Hypnotherapie, EMDR & Coaching ✆ 06 533 96 189

Allergieën

Allergieën Hypnotherapie Hypnose Hypnopalet

Er zijn verschillende soorten allergieën die de kwaliteit van ons leven negatief kunnen beïnvloeden. Je reageert bijvoorbeeld op een Dandelion of Berken bloesem (hooikoorts) of hebt last van een huisdieren- of stof allergie. Of je krijgt bijvoorbeeld een allergische reactie op een insectenbeet. Voedsel allergieën komen bijvoorbeeld; komen bij ongeveer 2-3 procent van de volwassenen voor.
Pollen Allergie Hypnotherapie Allergische Reactie Hypnotherapie Noten Allergie Hypnotherapie
Een allergie is een lichamelijke reactie van ons immuunsysteem wanneer ons onderbewuste ons wil waarschuwen voor lichaamsvreemde stoffen. En die stoffen hoeven op zich helemaal niet schadelijk te zijn.

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij allergieën. Wat de oorzaak voor de allergische reactie ook is, het immuunsysteem reageert verkeerd op een contact met een bepaalde stof. Om de gevolgen ervan te verminderen kun je medicijnen nemen. Medicijnen onderdrukken vaak de symptomen van een allergie. Beter is het om het immuunsysteem van binnenuit te versterken. Toch?

Een allergie is heel vervelend maar behandelbaar! Door ervaring en uit studies is gebleken dat door hypnotherapie een allergie effectief kan worden weggenomen. Hypnose en hypnotherapie kunnen de effecten verminderen en het natuurlijk afweersysteem optimaliseren!

Met behulp van onze vraagtechniek vinden we snel de antwoorden. Op basis daarvan bepalen we samen hoe je leven er zonder allergie uit komt te zien! 

Met hypnotherapie zullen we onderzoeken hoe deze allergie of allergische reactie wordt getriggerd. Als wij allergische reacties als gedrag beschouwen dat diep geworteld is in ons onderbewuste, dan is het verband tussen allergie en hypnose te maken.

Met behulp van Hypnose kunnen we ervoor zorgen dat de overgevoeligheid voor de allergenen volledig verdwijnen. Tegelijkertijd werkt de Hypnotherapeut direct aan het versterken van het immuunsysteem. En specifiek aan de overgevoeligheid voor de bepaalde stof. 

Op basis van onze ervaringen kunnen we over het algemeen stellen dat voor allergieën  tussen de 1 & 3 sessies nodig zijn. Veel mensen merken meestal al na 1 sessie direct resultaat. Je kunt je voorstellen dat een en ander natuurlijk afhankelijk is van het type en de aard van de fobie en hoe je angsten tot stand komen. 

Na iedere sessie bepalen we samen de effecten van de sessie. “Is er al verschil merk- voelbaar?” “Wat kunnen we eventueel verbeteren om de resultaten en effecten nog krachtiger te laten zijn?” Zo zien en bemerken we optimaal het resultaat en kunnen, waar nodig, bijsturen. Hypnotherapie behandeling(en) bij Hypnopalet is / zijn maatwerk.

Maak vrijblijvend &

100% vertrouwelijk

een afspraak! 

Wil je en afspraak maken, of heb je een vraag over onze diensten?

Vul dan contactformulier in. Reactie binnen 24 uur!