Skip to content
Hypnotherapie Hypnose 088 5550155

Ben jij klaar voor een rookvrij leven?

Met behulp van Hypnotherapie succesvol & voorgoed stoppen met roken

Doeltreffend

Effectief

Resultaat na 1 sessie

Neem vandaag nog de beslissing om definitief te stoppen met roken!

Als je al een tijd rookt is het vaak heel lastig om te stoppen. Naast de lichamelijk verslaving (nicotine) heb je ook vaak gewoonten of een sfeer van gezelligheid die om het roken hangt. Gezellig een sigaret bij een biertje. Of op het werk tijdens de rookpauzes even bijkletsen.
 

Veel mensen hebben het vaker tevergeefs geprobeerd om te stoppen met roken. Je bent nu op deze pagina. We kunnen ons dan ook voorstellen dat jij ook al vaker hebt geprobeerd om te stoppen met roken? En toch weer begonnen bent met roken. Waarschijnlijk ben je nu ook kritisch en heb je de gedachte dat je het nu ook niet volhoudt?

Nadenkend lukken stoppen met roken hypnotherapie

Herken jij terughoudendheid of de onderstaande angst(en) bij jezelf? 

 • Je bent onzeker omdat je niet weet wat het stoppen met roken met je doet of wat je kunt verwachten
 • Bang voor de ontwenningsverschijnselen
 • Gedachte: “Dan ben ik straks gestopt en dan denk ik net als nu constant aan die sigaret(ten)”
 • “Ik ga vast last krijgen van stemmingswisselingen”
 • “Ik wordt vast zwaarder als ik stop”
 • “Weet niet of ik het wel volhoud.” “Wat als er iets gebeurt waardoor ik een terugval heb en toch weer ga roken”

Ervaringen van anderen

“Ik rookte 27 jaar een pakje per dag. Vaak stoppogingen ondernomen. Van cold turkey en nicotinepleisters tot zelfs medicijn als Champix. Echt van alles geprobeerd maar psychisch bleef de verslaving zitten waardoor ik na een tijd toch weer begon. Nu 2 jaar geleden “een” hypno sessie bij Raymond gehad en tot nu toe geen enkele behoefte meer en niet één keer gerookt. Ongelofelijk trots en dankbaar!”

Erick

“Was heel kortademig. Had geen smaak meer bij het eten. En toch bleef de drang om te roken. Ik ben op 1-3-2019 naar de praktijk van Hypnopalet gegaan omdat ik helemaal klaar was met het roken. Ben zo blij dat ik het gedaan heb. Nu 1-3-2020  alweer één jaar een niet roker. Nog belangrijker mijn eten en drinken smaakt gelukkig weer! Ben niet meer kortademig en jog nu gemiddeld 6 km per week.”  

Nancy

“Ben ervan overtuigd. Zonder hypnose was ‘t me echt niet gelukt. Ik ben nu inmiddels één jaar rookvrij en er nog steeds superblij mee. Soms valt op dat de sigarettenrook nog steeds lekker ruikt. Dan word ik me weer bewust dat het opletten blijft… maar dan hoef ik mezelf alleen maar te herinneren dat ik niet voor niets gestopt ben. Dan ben ik heel trots op mezelf.”

Franca

“Hier een bericht van Arjen. Ik wil nog even graag tegen je zeggen dat ik heel blij ben dat ik je ben tegengekomen. Ik ben nu na 3 maanden nog altijd een NIET ROKER en voel me veel beter! Heel erg bedankt hiervoor.”

Arjen

Met hypnose stoppen met roken

Veel mensen redden het niet om te stoppen op wilskracht alleen.

De meeste hulpmiddelen om te stoppen met roken richten zich alleen op de lichamelijke afhankelijkheid van nicotine. Met hypnose wordt ook de psychische afhankelijkheid aangepakt. Hypnotherapie is een comfortabele en uiterst succesvolle methode om te stoppen met roken. Uitgangspunt met hypnotherapie is om ongewenste patronen en automatismen in je onderbewustzijn te vervangen door stimulerende productieve patronen, strategieën en automatismen. 

Hypnose is geschikt voor jou als jij 100% gemotiveerd bent en de verantwoordelijkheid wil nemen voor je eigen gedrag en je keuzes. En dat jij je beseft dat je weer de controle terug moet nemen om te stoppen met roken. Hypnotherapie helpt je erbij om dat voor elkaar te krijgen. Met jouw veranderingsbereidheid zal één…maximaal 2 hypnose sessies voldoende zijn om je gewenste doel definitief te behalen.

Met behulp van Hypnotherapie slagen, in onze praktijk 8 op de 10 mensen, er wel in om makkelijk te stoppen met roken. 7 op de 10 roken na 12 maanden nog steeds niet.  

Hoe komt het nu dat je met hypnotherapie wel succesvol en effectief kunt stoppen? Hypnotherapie werkt omdat het onderbewuste patroon dat de verslaving in stand houdt wordt aangepakt.

Echt nooit te laat om te stoppen met roken!

Hypnose Stop NU met roken

Het is al jaren bekend dat het grootste deel (86%) van de gevallen van longkanker ontstaan door roken. (Bron KWF kankerbestrijding). Oorzaak zijn de schadelijke stoffen in sigarettenrook die cel-veranderingen | mutaties veroorzaken.

Uit onderzoek eind 2019 uitgevoerd door het Britse Wellcome Sanger Institute blijkt dat de beschadigde cellen van de longen van ex-rokers zich beter herstellen dan eerder werd gedacht. In het onderzoek zijn de cellen van de longen van rokers en die van ex-rokers met elkaar zijn vergeleken. 

Met dit onderzoek concluderen de onderzoekers dat het nooit te laat is om te stoppen met roken.   

Lees in wetenschappelijk tijdschrift Nature het volledige onderzoek.

Ervaringen van anderen

“Ik moest echt stoppen met roken. Heb zwaar astma. Had al meerdere pogingen ondernomen om te stoppen. Wilde echt heel graag stoppen en ging er met wat sepsis naar toe. Echt een geweldige ervaring! Tijdens de hypnose heb je het gevoel dat je er gewoon bij bent, maar je lichaam is totaal ontspannen. Super bijzonder is dat je onderbewuste ook antwoord geeft op vragen. Ik voelde me daardoor heel sterk. Na de sessie was ik een niet-roker. Voelde me heel positief, zelfs euforisch blij. Ik was sterk wist het zeker. Ik zou het zeker volhouden. Natuurlijk is het geen tovenarij. Je moet echt gemotiveerd zijn om te stoppen. Toen ik de beslissing had genomen voelde ik me door de hypnose ondersteund in mijn beslissing en voelde me sterk. Nu bij 4 maanden later ben ik nog steeds een gelukkige niet-roker.”

Sandra

“Ik dacht zelf redelijk weinig moeite te hebben met het stoppen roken. Ik dacht het is vooral een mentaal dingetje. Dat heb ik onder controle. Toch liet ik me verleiden om weer te starten met roken. Drang naar de sigaret bleek groter dan de wil om te stoppen. December 2019 twee hypnose sessies gehad. Voelt geweldig. Geen ontwenning en totaal geen behoefte meer. Het hielp denk ik ook dat ik het stoppen ook had gecombineerd met een nieuwe baan. Dan sta je al niet bekend als die roker die gestopt is. 😉”

Robert

WINST wanneer je stopt met roken!

Voordelen van het stoppen met roken zijn vrijwel direct actief of binnen afzienbare tijd ook merkbaar. Wat gebeurt er zoal met jouw lichaam wanneer je gestopt bent met roken?

Na 2 weken

Je rokers hoestje is verdwenen. Je voelt je energieker en je algehele conditie gaat erop vooruit

1-9 maanden

Conditie verbetert aanzienlijk na 3 maanden gemiddeld 30% meer longcapaciteit een verbeterde bloedcirculatie

1 & 5 jaar

na 1 jaar verhoogde risico op hartinfarct is gehalveerd.  Na 5 jaar kans op beroerte sterk afgenomen.

5 jaar & verder

 Na 10 jaar verhoogde kans op longkanker gehalveerd. Na 15 jaar risico op hart- en vaatziekte is gelijk aan een niet-roker 

20 minuten

De bloedruk en hartslag dalen

12 uur na het stoppen

Giftige koolmonoxide verdwijnt uit je lichaam; je longen beginnen met de grote schoonmaak

48 uur later

Er is geen koolmonoxide of nicotine meer in je lichaam aanwezig

Na 1 week

Je ervaart duidelijk een verbetering van reuk en smaak en is de kans op een hartziekte aanzienlijk verkleind 

Dit is wat jij wil bereiken! Toch?

Plan hypnose sessie stoppen met roken
 • Oplossen & definitief afscheid nemen van je verslaving
 • Ontspannen zijn met rokers om je heen
 • De verleidingen makkelijk kunnen weerstaan
 • Meer lucht & energie
 • Trots op de overwinning op je zelf
 • Prima je gewicht onder controle hebben
 • Met meer zelfvertrouwen in het leven staan

Nog vragen? Of nu al overtuigd?

Hoe snel verdien je de investering terug?

Roken kost geld en zelfs meer dan dat! Het gaat ook ten koste van jouw gezondheid.

Daarbij komt dat de prijzen van tabak ieder jaar aanzienlijk worden verhoogd.

Je weet, nu je alles gelezen hebt, dat je deze kans voor je gezondheid en je gehele levensgenot niet moet laten lopen! Toch?

Wellicht toch nog een hele kleine financiële overtuiger nodig?

Maak dan eens gebruik van dit eenvoudige rekenvoorbeeld:

Een pakje sigaretten kost tegenwoordig tussen de € 8,- en € 13,-  afhankelijk van het aantal sigaretten in het pakje

Een slof sigaretten bestaat uit 10 pakjes kost dus gemiddeld tussen de € 80,- en € 130,-

Je rookt tussen de 10 en 15 sigaretten per dag

Als je besparing dan ongeveer € 8,- per dag (een pakje) zou zijn dan heb je in minder dan één maand de hypnose sessie terug verdiend.

(dit kun je natuurlijk heel eenvoudig doorrekenen met je eigen cijfers)

Maar nog belangrijker je bent na die maand al gezonder & energieker en na een jaar is het verhoogde risico op hartinfarct en beroerte sterk afgenomen!

Investeer nu direct in jezelf en een gezonde toekomst! je bent het waard!

Wij steunen je (zonder pillen of pleisters of medicijnen) bij het eens en voor altijd stoppen met roken.

Maar wij willen nu in deze moeilijke tijden jou ook een tegemoetkoming doen door een extra hoge korting op ons stoppen met roken programma te bieden.

Wanneer je voor 31 oktober 2023 een afspraak met ons maakt dan biedt Hypnopalet je nu een speciale korting van € 22,-

je betaald nu NIET de normale prijs van € 157,-per sessie

maar de  speciale prijs € 135,-

Ik STOP NU VOORGOED MET ROKEN!

Jij hebt je keuze gemaakt? 

Permanent stoppen met roken! Meld je dan aan door op onderstaande knop te drukken. Uiterlijk binnen 24 uur na het aanmelden heb je telefonisch contact met de Hypnopalet therapeut bij jouw uit de regio. Tijdens het vrijblijvende telefonische intake gesprek leren we elkaar beter kennen en krijg je natuurlijk direct advies. Vanzelfsprekend kun je de afspraak dan ook direct inplannen. 

Hypnotherapie / Hypnose is een uiterst doeltreffende behandeling bij het stoppen met roken.
Hypnotherapie / Hypnose wordt ook toegepast bij vele andere vraagstukken / problemen.  

Denk daarbij bijvoorbeeld aan klachten; 

als overgewicht, eetstoornissen, depressie, chronische stress, burn-out, laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, angsten en fobieën, allergieën, chronische pijn en nog veel meer.   

Informeer hier naar de mogelijkheden.

of bel: 06 533 96 189

voor een gratis advies gesprek